Facaderenovering​ udføres professionelt

Det lunefulde danske klima kan være hårdt for din bygning. En facaderenovering kan være den helt rigtige løsning til at få en gammel, slidt bygning til at fremstå som ny.


​Skal du have foretaget en facaderenovering i jeres andelsbolig eller i en ejerforening, er GIESSING OG SØNNER A/S i København, nær Rødovre og Hvidovre, det helt sikre valg, når det kommer til renovering af facade. Vi lægger stor vægt på godt håndværk og kvalitet i topklasse, når vi udfører renovering af facade.


​Vi reetablerer, renser, og reparerer facader på andelsboliger, boligforeninger, villaer og parcelhuse. Vi klarer alt fra mindre vedligehold til større renoveringsopgaver og totalentrepriser - vi hjælper også med både tagrenovering og forsikringsskader, samt meget andet.

​​​Hvad koster en facaderenovering?

Prisen på en renovering af facaden afhænger af opgavens omfang. GIESSING OG SØNNER A/S står klar til at friske din facade op, så huset fremstår som nyt. Kontakt os for rådgivning og hør mere om dine muligheder. Vi giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud på en professionel facaderenovering til en billig pris.​ 

​Du er velkommen til at ringe til os på telefon 36 49 46 00 eller sende en e-mail til post@sgs-giessing.dk Vi glæder os til at hjælpe dig med facaderenovering i København.

Giessing & Sønner A/S

Hos Giessing & Sønner A/S er kvalitet og grundighed en æressag, og det gælder i alle aspekter af vores arbejde - lige fra de mindste detaljer til det færdige byggeri står klart.

CVR: 26991552