Andelsboligforeninger, virksomheder og private​

Vi har gennem årene oparbejdet stor erfaring og ekspertise inden for blandt andet andelsboligforeninger og ejerforeninger i hele København, men påtager os også opgaver inden for andre erhverv såvel som for private kunder.

For hos os er kvalitet og grundighed en æressag, og det gælder i alle aspekter af vores arbejde - lige fra de mindste detaljer til det færdige byggeri står klart.

Ved at lade os stå for entreprisen, får du en samarbejdspartner, der sikrer dig et problemfrit og fortløbende byggeri, som for det første ikke pludselig går i stå, men som også overholder alle indgåede aftaler.

Dette sørger vores grundige planlægning, tætte dialog samt kompetente og faste underentreprenører for.

​Dækker hele Storkøbenhavn

Vores virksomhed udfører arbejde i hele Storkøbenhavn og vi er specialiserede i murerarbejde, men vores kompetencer dækker alle faggrupper inden for byggeriet.

Her på hjemmesiden kan du finde mere information omkring vores arbejde og specialeområder.

​​

Garanti for tilfredshed

Tilfredse kunder betyder alt for os. Derfor yder vi altid den bedste service i branchen, så du er sikret et kvalitetsbevidst, professionelt og tilfredsstillende resultat - hver gang.​

Giessing & Sønner A/S

Hos Giessing & Sønner A/S er kvalitet og grundighed en æressag, og det gælder i alle aspekter af vores arbejde - lige fra de mindste detaljer til det færdige byggeri står klart.

CVR: 26991552