Murerarbejde​

Ombygning, tilbygning, renoveringsopgaver, nyt badeværelse – disse opgaver er nogle af de mange mureropgaver, som vores virksomhed mestrer til fulde

Giessing & Sønner A/S tager altid dig og dine ønsker inden for murerarbejdet alvorligt. Dit byggeprojekt bliver til vores projekt, som vi værner om. Vi løser enhver opgave med den samme entusiasme uanset opgavens omfang.

Vi ved, hvor stort og uoverskueligt et byggeprojekt kan virke for de fleste. Derfor tilbyder vi at tage hele opgaven fra jeres skuldre til vores, så det eneste, I skal tænke på, er blot at nyde, at jeres byggeprojekt bliver realiseret præcis efter jeres ønske.

Vi har over 37 års erfaringer i alt inden for byggebranchen og murerfaget. Og vi sørger yderligere for at holde os godt informeret omkring nye tiltag, teknikker og nyheder i branchen.

Kontakt os

Kontakt os på telefon 36 49 46 00, så ser vi på jeres ønsker og behov og på, hvordan vi sammen kan realisere jeres projekt.

Giessing & Sønner A/S

Hos Giessing & Sønner A/S er kvalitet og grundighed en æressag, og det gælder i alle aspekter af vores arbejde - lige fra de mindste detaljer til det færdige byggeri står klart.

CVR: 26991552