Skorstensrenovering​ og reparation af skorsten

Er du i tvivl om, hvordan du skal renovere og vedligeholde din skorsten? Hos GIESSING OG SØNNER A/S i Hvidovre, nær Rødovre i København, har vi mange års erfaring i rådgivning og udførelse af professionel skorstensrenovering for både private og erhverv.

​​Vi udfører skorstensrenovering på alle typer bygninger

Har du en skorsten, der trænger til en kærlig hånd, stiller vi således gerne vores dygtige murere til rådighed.

​GIESSING OG SØNNER A/S udfører små og store skorstensreparationer på nyere og ældre bygninger, der kan holde i mange år.

Vi udfører eksempelvis skortensrenovering på følgende:

  • Andelsboliger og ejerforeninger
  • Beboelsesejendomme
  • Villaer
  • Parcelhuse
  • Samt mange andre bygningstyper.

​​Spar penge ved skorstensrenovering

Det er ofte ikke nødvendigt at udskifte din gamle skorsten, selvom den er gammel og slidt. Ved at få renoveret den eksisterende skorsten, bevares bygningens arkitektoniske stil og udtryk.

​Der er desuden mange penge at spare, hvis du vælger en skorstensrenovering i stedet for at udskifte til en ny skorsten. Vi hjælper ofte med skorstensrenovering i forbindelse med tagarbejde eller ejendomsvedligeholdelse.
​​

Sublimt håndværk og suveræn kvalitet

​Hos GIESSING OG SØNNER A/S lægger vi stor vægt på høj kvalitet i vores arbejde, og sætter en ære i at overholde alle aftaler, tidsplaner og budgetter.

​Kun det bedste er godt nok for vores kunder. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af de materialer, vi benytter. Dette gælder naturligvis også for kvaliteten af vores medarbejdere.

​Du er derfor sikret optimale løsninger, der er yderst robuste og holdbare, når du benytter os som samarbejdspartner. 

Så vidt det er muligt, forsøger vi altid at tilpasse vores arbejdstid efter dine rutiner, således at vi forstyrrer dig, ansatte eller familie mindst muligt, når vi arbejder.

​​

​​​Hvad koster en skorstensrenovering?

Prisen på en skorstensrenovering afhænger af forskellige ting - eksempelvis materialevalg og opgavens omfang. Vi står gerne til rådighed med kyndig rådgivning og gode råd, så vi du får en løsning, der er tilpasset præcis til dine behov.


​Kontakt vores byggefirma hvis din skorsten trænger til et eftersyn. Vi står klar med et uforpligtende tilbud på en professionel renovering af skorsten til en billig pris. 


​Send en e-mail til post@sgs-giessing.dk eller ring til os på telefon 36 49 46 00. Vi ser frem til at høre fra dig vedrørende skorstensrenovering og andet renoveringsarbejde.

Giessing & Sønner A/S

Hos Giessing & Sønner A/S er kvalitet og grundighed en æressag, og det gælder i alle aspekter af vores arbejde - lige fra de mindste detaljer til det færdige byggeri står klart.

CVR: 26991552