Tagrenovering​ udføres professionelt

Skal du have renoveret dit tag? GIESSING OG SØNNER A/S i Hvidovre, nær Rødovre og København, tilbyder tagrenovering.

Vi reparerer, renser og udfører renovering af tage for andelsboliger og boligforeninger, villaer og parcelhuse. Vi klarer alt fra mindre vedligehold til større renoveringsopgaver. Hos os får du således altid en løsning, der er specielt tilpasset dine behov.​

​​Spar penge ved rettidig tagrenovering

Mange års erfaring har gjort GIESSING OG SØNNER A/S erfarne inden for tagrenovering.

​Taget er det vigtigste værn mod klimaet, og du kan spare tusindvis af kroner ved at opdage selv mindre utætheder, så større skader dermed ikke udvikles med tiden og du måske ender med at skulle have et helt nyt tag. 

Sublimt håndværk og suveræn kvalitet

​Hos GIESSING OG SØNNER A/S lægger vi stor vægt på håndværk og kvalitet i topklasse, når vi udfører en tagrenovering. 


​For hos os er faglig stolthed, dygtighed og grundighed en æressag. Det gælder i alle aspekter af vores arbejde, lige fra den mindste detalje til det færdige projekt. Vi kan også renovere din skorsten eller foretage andet murerarbejde i forbindelse med tagarbejdet.

​Derfor gør vi meget ud af at sørge for, at du altid er grundigt informeret omkring hele processen både før, under og efter tagrenoveringen.

​​​Hvad koster en tagrenovering?

Prisen på en renovering af tag afhænger af flere ting - for eksempel opgavens omfang og materialevalg.

​Kontakt GIESSING OG SØNNER A/S  hvis dit tag trænger til et eftersyn - så står vi klar med rådgivning og et uforpligtende tilbud på en professionel tagrenovering til en billig pris. 


​Ring til os på telefon 36 49 46 00 eller send en e-mail til post@sgs-giessing.dk - alle henvendelser er naturligvis uforpligtende. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Giessing & Sønner A/S

Hos Giessing & Sønner A/S er kvalitet og grundighed en æressag, og det gælder i alle aspekter af vores arbejde - lige fra de mindste detaljer til det færdige byggeri står klart.

CVR: 26991552